popup
ARCA
Quality engineered control valves
ARCA
Quality engineered control valves

Nieuwe medewerker Louwe van der Veen

Vrijdag 03 november 2023

Graag willen wij u op de hoogte brengen van het feit dat ons verkoopteam onlangs is versterkt met de komst van onze nieuwe collega, de heer Louwe van der Veen. Louwe woont in Westerbroek (Groningen)

Na de LTS/MTS en de militaire dienstplicht ben ik gaan werken. De rode draad bij alle bedrijven of organisaties waar ik gewerkt heb is de interesse voor de techniek. Binnen de geledingen van de bedrijven heb ik verschillende functies vervuld, van monteur tot werkvoorbereider/uitvoerder.

Opgedane technisch kennis in de loop der jaren en mijn ambities om deze met mensen te delen heeft mij doen besluiten, na 20 jaar, een ander pad te kiezen. Klant- en oplossingsgericht denken en hands-on mentaliteit heeft mij doen besluiten om het team van von Rohr ARCA te komen versterken.Ik ben verantwoordelijk voor alle relaties in Noord-Nederland, en uw contactpersoon voor de diverse producten en diensten van de ARCA Flow Group. Hierbij ligt de nadruk op de producten van ARCA Regler GmbH, von Rohr Armaturen AG & ARTES Valve & Service GmbH.

Ik ben er voor u als relatie, kijk er naar uit om onze prettige en duurzame samenwerking te continueren.
 
Na mijn inwerkperiode zal ik u benaderen ter kennismaking. Zijn er zaken die op voorhand met mij wilt delen, geen probleem. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-83356234 of via het mailadres: lvdveen@vonrohr-arca.nl
 
Tot binnenkort!
 
Met vriendelijke groet,
 
Louwe van der Veen
Sales Manager Noord Nederland
Von Rohr ARCA
 

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Bedankt voor uw aanmelding

Laatste nieuwsbrieven: