popup
ARCA
Quality engineered control valves

Stoomkoeler

Wilt u een stoomkoeler kopen? Voor een stoomkoeler, ook wel attemperator genoemd, kunt u uitstekend terecht bij von Rohr ARCA BV in Deventer. Stoomkoelers vindt u vrijwel in alle stoominstallaties. Von Rohr ARCA is leverancier en fabrikant van deze gepatenteerde stoomkoelers. Door het combineren van kennis van diverse productieprocessen en toegepaste technologie kunnen wij u te allen tijde een innovatieve oplossing aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.
 

Ken de voordelen van een stoomkoeler of attemperator

Een stoomkoeler (attemperator) is een efficiënte oplossing om de stoomtemperatuur te reduceren (koelen). In tegenstelling tot de veelal aangeboden lineaire stoomkoelers, levert von Rohr ARCA een roterende stoomkoeler. Hierbij profiteert u van een divers aantal voordelen, zoals:
  • Geen aanvullende koelwaterregelklep noodzakelijk;
  • Het leveren van uitstekende kwaliteit;
  • Eenvoudig te installeren en onderhouden;
  • Optimale verneveling en vermenging gegarandeerd.
 

Technisch hoogwaardige producten

Bij von Rohr ARCA BV worden uitsluitend technisch hoogwaardige stoomkoelers aangeboden die van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan de geldende kwaliteitsnormen. Bovendien bieden wij innovatieve oplossingen aan, waardoor onze producten zorgen voor een hoge beschikbaarheid. Bij ons kunt u naast stoomkoelers ook terecht voor diverse andere producten. Bekijk gerust ook onze lineaire regelklep of desuperheater.
Deskundig advies ontvangen? Neem contact met ons op!
Als u interesse heeft in een attemperator van von Rohr ARCA BV, kunt u wellicht deskundig advies gebruiken. U wilt immers een weloverwogen keuze maken. Wilt u meer weten over ons bedrijf of de verschillende producten?  Hiervoor neemt u contact op met onze gespecialiseerde medewerkers via 0313 - 654000. Wenst u aanvullende informatie over een specifieke stoomkoeler? Neem dan ook contact op met het bovenstaande telefoonnummer.

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000