popup
ARCA
Quality engineered control valves

Regelklep

Bent u benieuwd naar wat de waarde van de KV van uw regelklep is? Voor verschillende industrieën is een regelklep essentieel in een productieproces. U bent bij von Rohr ARCA BV in Deventer op de juiste plek als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van regelkleppen met een goede waarde van de KV en toebehoren in Nederland. Wij bieden klanten innovatieve oplossingen én  expertise aan als het aankomt op regelkleppen met een goede waarde KV. Dankzij deze oplossingen zorgt u voor continuïteit in het productieproces. Uitstekende kwaliteit en een snelle en adequate levering: dat is wat u van dé expert in regelkleppen mag verwachten. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Regelklep met goede waarde KV die toepasbaar is in verschillende industrieën

Wilt u gebruikmaken van een regelklep met een goede waarde KV? Ons bedrijf levert regelkleppen met een goede waarde KV die toepasbaar zijn in diverse marktsegmenten. Denk hierbij aan de food & beverage industrie, de chemische industrie en de petrochemische industrie. De unieke en gepatenteerde producten die u in ons aanbod vindt, zijn van toonaangevende merken en zijn allen gecertificeerd conform de geldende kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende regelklep met een goede waarde KV, waarbij technologie gecombineerd is met parate kennis. U vindt bij ons naast een regelklep ook diverse andere producten. Bekijk bijvoorbeeld onze desuperheater of regelventielen.
 

Vind uw gewenste regelklep in ons uitgebreide productaanbod

Onderstaand vindt u alle verschillende regelkleppen met goede waarde KV uit ons veelzijdige assortiment. Per product kunt u alle specificaties van een regelklep als pdf downloaden. Wenst u graag deskundig advies te ontvangen over welke regelklep het best bij uw situatie past? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Hiervoor belt u naar 0313 - 654000, waar u snel een van onze specialisten spreekt. Zij helpen u graag bij al uw vragen.

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000