ARCA
Quality engineered control valves

Globe valve

Een control en globe valve is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Regelventielen worden gebruikt voor het nauwkeurig regelen én controleren van de vloeistof- en gasstromen. Dit is essentieel voor de continuïteit van een productieproces. Daarom wilt u uiteraard te allen tijde verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige regelventielen. Hier weet von Rohr ARCA BV uit Eerbeek wel raad mee. Door de toegepaste technologie te combineren met de kennis van diverse productieprocessen kunnen wij onze klanten, zoals u, te allen tijde innovatieve oplossingen bieden.

Kies voor kwalitatieve globe of control valve van expert in regelkleppen

Bij von Rohr ARCA BV bieden wij u een uitgebreid assortiment aan regelventielen en toebehoren die voldoen aan gestelde kwaliteitsnormen. De gepatenteerde producten zijn vervaardigd door gedegen engineers die over de juiste technische kennis en expertise beschikken. U vindt onze regelkleppen in onder andere de volgende verschillende marktsegmenten: de chemische industrie, de petrochemische industrie en de energiesector.

Gedegen onderhoudsstrategie

Wij zijn graag uw partner voor het leveren van control valves en globe valves. Dat is echter niet het enige dat wij voor u doen. Om u ervan te verzekeren dat de door von Rohr ARCA BV geëngineerde producten optimaal blijven functioneren, bieden wij u ondersteuning bij het onderhoud van de regelklep.
Aanvullende informatie ontvangen? Maak een afspraak!
Wilt u weten welke control- of globe valve geschikt is voor de industrie waarin u actief bent? Bent u benieuwd wat von Rohr ARCA BV voor u kan betekenen als het aankomt op onderhoud? Of wilt u aanvullende informatie ontvangen over regelventielen? Maak dan een afspraak met onze deskundige medewerkers. Hiervoor belt u naar het volgende telefoonnummer: 0313 - 654000.

Anderen bekeken ook:

Balgafdichting | Klepkarakteristiek | Stoomkoeler

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000