popup
ARCA
Quality engineered control valves

Globe valve

Een control en globe valve is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Regelventielen worden gebruikt voor het nauwkeurig regelen én controleren van de vloeistof- en gasstromen. Dit is essentieel voor de continuïteit van een productieproces. Daarom wilt u uiteraard te allen tijde verzekerd zijn van een kwalitatief hoogwaardige regelventiel. Hier weet von Rohr ARCA BV wel raad mee. Door de toegepaste technologie te combineren met onze uitgebreide kennis van diverse productieprocessen, kunnen wij onze klanten, zoals u, te allen tijde innovatieve en deskundige oplossingen aanbieden. Bekijk het uitgebreide aanbod online.
 

Kies voor kwalitatieve globe of control valve van dé expert in regelventielen

Bij von Rohr ARCA BV in Deventer bieden wij u een uitgebreid assortiment aan regelventielen en toebehoren aan die voldoen aan gestelde kwaliteitsnormen. Zo vindt u zeker een regelventiel dat geschikt is voor uw gewenste toepassing. De gepatenteerde producten zijn vervaardigd door gedegen engineers die over de juiste technische kennis en expertise beschikken. U vindt onze regelkleppen in onder andere de volgende verschillende marktsegmenten: de chemische industrie, de petrochemische industrie en de energiesector. Naast een regelventiel kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere producten, zoals een klepstandsteller.
 

Gedegen onderhoudsstrategie voor uw regelventiel

Wij zijn graag uw partner voor het leveren van control valves en globe valves. Dat is echter niet het enige wat wij voor u doen. Om u ervan te verzekeren dat de door von Rohr ARCA BV geëngineerde producten optimaal blijven functioneren, bieden wij u ondersteuning aan bij het onderhoud van het regelventiel. Zo weet u zeker dat uw regelventielen voor een lange periode hun prestaties blijven behouden en u zich geen zorgen hoeft de maken over uw apparaten.
Wilt u aanvullende informatie ontvangen? Maak dan zeker een afspraak!
Wilt u weten welke control of globe valve geschikt is voor de industrie waarin u actief bent? Bent u benieuwd wat von Rohr ARCA BV voor u kan betekenen als het aankomt op onderhoud? Of wilt u aanvullende informatie ontvangen over regelventielen? Maak dan een afspraak met onze deskundige medewerkers. Hiervoor belt u naar het volgende telefoonnummer: 0313 - 654000.Wij helpen u graag met al uw vragen.

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000