popup
ARCA
Quality engineered control valves

Desuperheater

Voor de aankoop van een desuperheater, zit u goed bij von Rohr ARCA BV. Een desuperheater vindt u vrijwel in alle stoominstallaties waarbij de druk en temperatuur van stoom gereduceerd moeten worden. Wij zijn leverancier van gepatenteerde regelkleppen, stoom omvormregelkleppen en stoomkoelers en zijn u graag van dienst. Zo helpen wij u om de continuïteit in het productieproces te waarborgen.
 

Voordelen van een desuperheater

Een desuperheater is een efficiënte oplossing indien de stoomdruk gereduceerd én tevens gekoeld dient te worden. Het ingespoten water wordt via een inspuitnozzel vermengd met de (over)verhitte stoom. Na expansie neemt de uiteindelijke stoomtemperatuur af. Met een desuperheater profiteert u van een aantal voordelen, zoals:
  • Geïntegreerde koel-reduceer regelklep;
  • Proces- en klantspecifiek gefabriceerd;
  • Modulair concept;
  • Eenvoudig te installeren en onderhouden.
Naast een desuperheater kunt u bij ons terecht voor diverse andere producten en toebehoren van bekende merken. Zo vindt u bij ons diverse regelkleppen met een goede KV-waarde en stoomregelkleppen.
 

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Heeft u interesse in een desuperheater van von Rohr ARCA BV in Deventer? Maar weet u niet welke geschikt is voor de toepassing die u voor ogen heeft? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0313 - 654000. Wij beschikken immers over de expertise van de gepatenteerde producten en adviseren u graag. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over een specifiek product? Dan belt u uiteraard ook naar het bovenstaande telefoonnummer.

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000