ARCA
Quality engineered control valves

Desuperheater

Voor de aankoop van een desuperheater, ook wel PRDS valve genoemd, zit u bij von Rohr ARCA BV uit Eerbeek goed. Een PRDS valve vindt u vrijwel in alle stoominstallaties waarbij de druk en temperatuur van stoom gereduceerd moet worden. Wij zijn leverancier van gepatenteerde regelkleppen, stoom omvormregelkleppen en stoomkoelers en zijn u graag van dienst. Zo helpen wij u om de continuïteit in het productieproces te waarborgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Voordelen van een desuperheater

Een desuperheater (PRDS valve) is een efficiënte oplossing indien de stoomdruk gereduceerd én tevens gekoeld dient te worden. Het ingespoten water wordt via een inspuitnozzel vermengd met de (over)verhitte stoom. Na expansie zal de uiteindelijke stoomtemperatuur afnemen. Met een desuperheater profiteert u van een aantal voordelen, zoals:
  • Geïntegreerde koel-reduceer regelklep;
  • Proces- en klant specifiek gefabriceerd;
  • Modulair concept;
  • Eenvoudig te installeren en onderhouden.
Neem contact op voor deskundig advies
Heeft u interesse in een PRDS valve van von Rohr ARCA BV? Maar weet u niet welke desuperheater geschikt is voor de toepassing die u voor ogen heeft? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0313 - 654000. Wij beschikken immers over de expertise van de gepatenteerde producten en adviseren u graag. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over een specifiek product? Dan belt u uiteraard ook naar het bovenstaande telefoonnummer

Anderen bekeken ook:

Globe valve | Balgafdichting | Klepkarakteristiek

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000