popup
ARCA
Quality engineered control valves

ARCAPro & Siparts PS 2 Nieuws

Interne iNCS sensor/moduul

De nieuwe ARCAPro & Sipart PS 2 digitale klepstandstellers generatie kunnen standaard geleverd worden met een intern iNCS moduul. Hierdoor komt de slipkoppeling/potentiometer en slaginstelling 33/90 graden te vervallen.
Het voordeel voor u als relatie is dat door de montage van deze interne iNCS de betrouwbaarheid/ beschikbaarheid toeneemt. Bekende mogelijke storingsbronnen zoals potentiometer & slipkoppeling zijn niet meer aanwezig. Dus concreet kunnen wij stellen dat de integratie van de interne iNCS in de klepstandsteller, de klepstandsteller naar een hoger niveau qua beschikbaarheid/betrouwbaarheid tilt. 

Montage i NCS moduul bestaande klepstandsteller

Interne luchtdruksensoren

Het wordt alleen maar beter met de ARCAPro & Siparts PS-2. De nieuwe High-End generatie klepstandstellers biedt u als gebruiker extra functionaliteiten om efficiënter onderhoud/problemen te kunnen opschalen. Naast de hierboven genoemde NCS-update zijn er ook extra luchtdruk meet-sensoren toegevoegd. Wat wij allemaal willen is dat de klepstandsteller naast zijn taak ook enige informatie deelt zodat procesvoering tijdig kan handelen. Bij bussystemen kan met een zeker algoritme de klepstandsteller zelf aangegeven hoe "prettig" deze zich voelt.

Initialisatie klepstandsteller ARCAPro & Siparts PS-2 (Zie run 6)
 
NAMUR of geïntegreerde klepstandsteller aanbouw
 
Naast de werktuigbouwkundige engineering van een regelklep wordt er tegenwoordig veelal een digitale klepstandsteller opgebouwd om in samenspraak met het aanwezige DCS-systeem bij de klant optimaal te kunnen functioneren.
Juist de opbouw van deze digitale klepstandsteller en terugmelding verdient een zekere aandacht. Beschikbaarheidsgarantie van de installatie of plant is voor een klant van essentieel belang. Kies ik voor standaard NAMUR aanbouw of een geïntegreerde oplossing?
De reden waarom men een keuze maakt voor een x-type aanbouwconstructie is afhankelijk van veelal een deel ervaring, proces, flexibiliteit, standaard, en kennis. Het gros van de regelkleppen die wij leveren worden geleverd voorzien van een geïntegreerde aanbouw van de digitale klepstandsteller. Dus concreet geen externe luchtleiding en NAMUR aanbouwbeugel. Dit mede uit overweging om transportuitval te beperken en zoals eerder benoemd om een hoge beschikbaarheid(kwaliteit) te garanderen.
 

 

Voor aanvullende informatie nodigen wij u graag uit voor een web meeting. 
Rechtsboven vindt u de web meeting button. Activeer de button en selecteer de persoon binnen onze organisatie die u wenst te spreken. Alvorens u dit doet neem even telefonisch contact op met von Rohr ARCA, telefoonnummer +31-313-654000, en laat even weten aan de persoon die u wenst te spreken dat u graag face to face contact wilt hebben. Mooier kunnen wij het niet maken, wel eenvoudiger.
 
   
Siemens SIPART PS2 pneumatic valve positioner. Valve Signature
Interne NCS sensor

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000