popup
ARCA
Quality engineered control valves

Stoomregelklep

Voor de aankoop van een stoomregelklep zit u goed bij von Rohr ARCA BV. Naast dat wij u graag voorzien van een stoomregelklep (stoomklep) denken wij graag met u mee. Het maken van een weloverwogen keuze begint immers bij een gedegen voorbereiding waarbij kennis en betrouwbaarheid worden gecombineerd. Zo bieden wij u een innovatieve oplossing aan om de continuïteit van uw productieproces te waarborgen. Bekijk onze verschillende stoomkleppen online.
 

Stoomregelklep die voldoet aan de geldende kwaliteitsnormen

Von Rohr ARCA BV is een zelfstandige handelspartner en maakt deel uit van de ARCA Flow Group. Dit is een wereldwijd netwerk van bedrijven dat uitsluitend kwalitatief hoogwaardige stoomkleppen en uitstekende service levert. Dit in uiteenlopende marktsegmenten: van de farmaceutische industrie tot de energiesector en de food & beverage industrie. Om de kwaliteit van stoomkleppen te waarborgen, voldoen deze te allen tijde aan de geldende kwaliteitsnormen.
 

Een stoomklep kopen, doe je bij ons

In het assortiment van regelkleppen bij von Rohr ARCA BV vindt u onder meer de volgende stoomkleppen: Naast dat u een stoomklep en andere regelkleppen van uitstekende kwaliteit bij ons aanschaft, tevens kunt u bij ons terecht voor aandrijvingen, klepstandstellers en diverse toebehoren van toonaangevende merken. Daarnaast vindt u bij ons ook stoomkoelers.
Advies nodig omtrent stoomkleppen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u interesse in een stoomregelklep van von Rohr ARCA BV in Deventer? Maar weet u niet welke stoomklep geschikt is voor de beoogde toepassing? Dan neemt u contact op met onze gespecialiseerde medewerkers door te bellen naar 0313 - 654000. Wij beschikken immers over de benodigde expertise omtrent deze kwalitatieve producten en voorzien u graag van deskundig advies. Het bovenstaande telefoonnummer is uiteraard ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over een specifiek product dat wij leveren.

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000