ARCA
Quality engineered control valves

Stoomkoeler

Voor een stoomkoeler, ook wel attemperator genoemd, kunt u uitstekend terecht bij von Rohr ARCA BV. Een stoomkoeler vindt u vrijwel in alle stoominstallaties. Von Rohr ARCA uit Eerbeek is leverancier en fabrikant van deze gepatenteerde producten. Door het combineren van kennis van diverse productieprocessen en toegepaste technologie kunnen wij u te allen tijde een innovatieve oplossing bieden. Wij zijn u graag van dienst.

Ken de voordelen van een stoomkoeler

Een stoomkoeler (attemperator) is een efficiënte oplossing om de stoomtemperatuur te reduceren (koelen). In tegenstelling tot de veelal aangeboden lineaire stoomkoeler, levert von Rohr ARCA een roterende stoomkoeler. Hierbij profiteert u van een divers aantal voordelen, zoals:
  • Geen aanvullende koelwaterregelklep noodzakelijk;
  • Het leveren van uitstekende kwaliteit;
  • Eenvoudig te installeren en onderhouden;
  • Optimale verneveling en vermenging gegarandeerd.

Technisch hoogwaardige producten bij Von Rohr ARCA BV

Bij von Rohr ARCA BV worden uitsluitend technisch hoogwaardige producten, zoals een attemperator, aangeboden die van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan de geldende kwaliteitsnormen. Bovendien bieden wij innovatieve oplossingen waardoor onze producten zorgen voor een hoge beschikbaarheid.
Deskundig advies ontvangen? Neem contact op!
Als u interesse heeft in een attemperator van von Rohr ARCA BV, kunt u wellicht deskundig advies gebruiken. U wilt immers een weloverwogen keuze maken. Hiervoor neemt u contact op met onze gespecialiseerde medewerkers via 0313 - 654000. Wenst u aanvullende informatie over een specifiek product? Neem dan ook contact op met het bovenstaande telefoonnummer.

Anderen bekeken ook:

Stoomregelklep | Desuperheater | Globe valve

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000