Tankuitloop Regelklep

Een tankuitloop regelklep wordt alom toegepast om gedoseerd bestaande opslagtanks te ledigen.
Het unieke aan deze tankuitloop regelklep van Von Rohr is dat, naast het leveren van nieuwe tankuitloop regelklep, Von Rohr ARCA tevens een oplossing kan bieden als een bestand exemplaar vervangen dient te worden.

Volg Von Rohr ARCA op "LinkedIn"

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Von Rohr ARCA en volg ons op LinkedIn.
LinkedIn is de grootste "Business to Business" on-line sociaal netwerk voor vakmensen en bedrijven waar ongeveer een 6 miljoen Nederlanders geregistreerd zijn. Weredlwijd  passeert dit on-line sociaal netwerk de grens van 500 Miljoen geregistreerde vakmensen en bedrijven.

Volg Von Rohr ARCA, klik op LinkedIn en klik op (volgen - rechts bovenin)

Klanttevredenheidsonderzoek

Zoals ieder bedrijf willen wij ook graag weten of alles bij u als relatie naar wens is verlopen, en waar eventuele knelpunten zitten. Vandaar dat wij in 2017 zijn begonnen met ons Klanttevredenheidsonderzoek.
Maandelijks selecteren wij een selecte groep die hiervoor in aanmerking komt.

The Harriers Honk- & Softbal

Jongstleden zondag was het dan eindelijk zover, het heren 1 team van The Harriers uit Zeewolde diende aan te treden voor de eerste veldwedstijd tegen The Centrals uit De Bilt.
Ondanks het vroege tijdstip was een ieder op tijd aanwezig om af te reizen richting De Bilt.
Na een gedegen voorbereiding, opwarmen spieren en de gebruikelijke oog - hand coordinatie test, waren de heren er klaar voor om aan de wedstrijd te beginnen.

ARCA-ONSITE

Eindelijk is het zover en kunnen wij als Von Rohr ARCA de nieuwe service genoemd ARCA-ONSITE aanbieden.
Als relatie heeft u door gebruik te maken van een QR-codescanner de mogelijkheid, waar u ook bent, om alle informatie betreffende het type regelklep ingebouwd op te vragen.