ARCA
Quality engineered control valves

Klepkarakteristiek

De klepkarakteristiek van een regelklep wordt bepaald samen met de procestechnoloog. Het is van belang dat er bij een regelklep een berekening wordt gemaakt. Regelkleppen zijn geen standaardproducten, iedere sector hanteert een ander productieproces. Om de continuïteit in dit productieproces te waarborgen is het van belang dat de een regelklep correct is uitgelegd. Daarom is het raadzaam om een specialist in te schakelen. Als leverancier van unieke en gepatenteerde regelkleppen kan von Rohr ARCA BV uit Eerbeek u hier uitstekend bij ondersteunen. Neem contact op om de specifieke informatie die nodig is voor de berekening te bespreken.

Klepkarakteristiek bepalen én regelklep berekening van belang in ieder productieproces

Von Rohr ARCA BV levert unieke en gepatenteerde regelkleppen van gerenommeerde merken. Deze zijn toepasbaar in verschillende marktsegmenten, zoals in de chemische industrie, in de food & beverage industrie en in energiecentrales. Het is hier echter wel van belang dat u over de juiste regelklep beschikt, want zo functioneert een productieproces naar behoren. De grondslag voor het leveren van de juiste regelklep wordt bepaald door een correcte berekening. Naast deze berekening wordt in overleg met de procestechnoloog de klepkarakteristiek bepaald. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief én passend product in handen heeft.

Schakel ons in voor de berekening

Door te bellen naar 0313 - 654000 spreekt u een van onze gespecialiseerde medewerkers. Wij beschikken over technische kennis en expertise om de berekening van een regelklep voor u uit te voeren en de klepkarakteristiek te bepalen. Heeft u andere vragen? Dan belt u natuurlijk ook naar het bovenstaande telefoonnummer.
 

Anderen bekeken ook:

Desuperheater Stoomkoeler | Stoomregelklep

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000