ARCA
Quality engineered control valves

Balgafdichting

Een balgafdichting wordt doorgaans toegepast in gevaarlijke werkomstandigheden. Denk hierbij aan productieprocessen waar ammoniak, chloor of thermische olie toegepast of geproduceerd worden. Door een balgafdichting toe te passen wordt de kans op lekkages naar buiten toe (milieu) gereduceerd. Bij von Rohr ARCA BV uit Eerbeek koopt u een kwalitatief hoogwaardige regelklep die voorzien is van en balg. Dankzij onze technische expertise bieden wij u de meest innovatieve oplossing, ongeacht in welke sector u werkzaam bent.

Von Rohr ARCA BV voor de nieuwe generatie balgafdichting

Een balgafdichting is een vouwbalg rond een spindel met de speciale aandacht voor het afdichten naar buiten toe (milieu). Door deze constructie voldoet een balgafdichting aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien is de nieuwste generatie balgafdichting verzekerd van een 100% afsluiting. Bij von Rohr ARCA BV vindt u gepatenteerde balgregelkleppen die zijn geproduceerd door engineers die over de parate kennis beschikken. Door het leveren van innovatieve oplossingen waarborgen wij de continuïteit van uw productieproces.
Neem contact op bij interesse
Wenst u meer informatie over de balgafdichting van von Rohr ARCA BV? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel dan gerust eens naar 0313 - 654000. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze balgafdichtingen en bijbehorende producten. Tijdens het telefoongesprek kunt u ook direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Anderen bekeken ook:

Klepkarakteristiek | Stoomkoeler | Stoomregelklep

Contactformulier

Meer informatie?

Meer informatie

Meer informatie, vragen of advies over onze producten?

e. info@vonrohr-arca.nl
t. 0313 - 654000